OFICIAL – Aneta Udriștioiu a revenit la Dunărea Brăila (FOTO)

316

“A imbracat tricoul Dunării timp de două sezoane si se întoarce cu gânduri mari în Polivalenta din Brăila. Extrema naționalei României, Aneta Udristioiu revine la Braila!”, au anunțat oficialii HC Dunărea Brăila, miercuri, 12 iunie.

Componenta de baza in echipa nationala a Romaniei, Aneta are in palmares doua titluri de campioana in 2014 si 2018 dar si 3 de vicecampiaona 2013, 2015 si in 2017 cu Dunarea Braila. Joaca pe postul de extrema dreapta sau inter dreapta si viteza este unul dintre principalele ei atuuri.

”Sunt fericita sa revin la Brăila, echipa la care am petrecut 2 ani frumosi și alături de care am avut rezultate notabile. Deși am avut și alte oferte, am ales HC Dunărea Braila datorită proiectului propus de către conducerea clubului și sunt bucuroasa sa lucrez din nou cu domnul Aurelian Roșca. De asemenea, un rol important in alegerea mea l-a avut publicul brăilean care întotdeauna a fost alături de mine și m-a sustinut. Sunt convinsă ca împreuna cu fetele, staff-ul și publicul brăilean vom reuși sa ne indeplinim obiectivele propuse. Aștept publicul la sala in noul sezon sa ne bucurăm împreuna de handbal”, a declarat, la întoarcerea sa în Brăila, Aneta Udriștioiu.

Sportiva a ținut să marcheze întoarcerea sa la Dunărea, postând o imagine cu ea, în tricoul echipei, din prima perioadă a sa în Brăila, însoțită de mesajul “un nou capitol”. Să nu uităm faptul că Aneta Udriștioiu a evoluat și la HCM Baia Mare, în perioada sa de glorie. Ea a rămas una dintre cele mai iubite sportive din perioada de aur a HCM-ului, fapt care s-a văzut în ultima etapă a campionatului încheiat în mai, când CS Minaur a primit vizita lui CSM București (fosta echipă a Anetei). Sportiva a primit flori și fost luată cu asalt de suporteri, pentru fotografii. Aneta a declarat, pentru AxaNews.ro, că că a fost încântată de reîntâlnirea cu publicul băimărean și cu prietenii și cunoștințele pe care și le-a făcut aici. “Mi-am adus aminte cu mare plăcere de momentele petrecute aici, de performanțele obținute și de publicul călduros”, a spus Aneta.

Cătă ȚINEGHE

Citește și

HANDBALUL UNEȘTE! – Aneta Udriștioiu, gratulată de suporterii băimăreni (GALERIE FOTO)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here