Oferte turistice de nerefuzat, în Maramureș, de 1 Mai

526

Cu toate că abia au trecut Sărbătorile Pascale, românii sărbătoresc din nou. De această dată e vorba de minivacanța de 1 Mai, pentru care românii au primit o zi liberă în plus.

Dacă de Paște, pensiunile din Maramureș erau ocupate doar în proporție de 65-70%, de 1 Mai procentul este în scădere, după cum arată specialiștii în domeniu. Asta, în ciuda faptului că prețurile sunt la un nivel mult sub al altor zone turistice. „Dacă de Paște am avut un grad de ocupare destul de scăzut, de 1 Mai vor fi și mai puțini”, explică Livia Sima, președinte ANTREC (Asociația Națională de Turism Rural Ecologic și Cultural din România). Potrivit ei, turiștii aleg în număr mai mic să vină în Maramureș de 1 Mai, asta în ciuda faptului că ofertele sunt foarte bune. „Am putea spune că avem permanent oferte speciale, pentru că prețurile sunt mult sub cele din Bucovina, de exemplu”, completează ea. În Maramureș, mai explică Livia Sima, prețurile pornesc de la puțin peste 80 de lei pe noapte, de persoană, cu mic dejun și ajung la 120, 130 de lei.

Pentru minivacanța de 1 Mai există pachete de oferte ce încep de la 481 de lei și cuprind trei nopți cazare pentru doi adulți, cu mic dejun. Sejurul este cuprins între 1 și 4 mai. De asemenea, alte oferte, la alte condiții ajung la 739 de lei, tot pentru trei nopți cazare, cu mic dejun, pentru două persoane, iar în alte cazuri, aceeași ofertă trece de 800 de lei. Pentru încă 289 de lei pentru o cameră, turiștii pot primi și cina în ofertă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here