OBŢINERE PERMIS AUTO – Timpii de aşteptare la “oraş“, reduşi prin mărirea numărului de examinatori

979

Perioada de vară este întotdeauna mai aglomerată în ceea ce priveşte numărul de persoane care vor să devină şoferi cu acte în regulă. Florin Şironka, şeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Maramureş, a declarat, pentru Axanews.ro, că din această săptămână va fi suplimentat numărul de examinatori, tocmai pentru a reduce timpii de aşteptare pentru proba traseului.

“După cum se ştie, perioada de vară este una mai aglomerată, pe de o parte creşte numărul candidaţilor, pe de alta este şi perioada concediilor pentru lucrătorii noştri. Timpii de aşteptare sunt undeva la şase săptămâni pentru zona Baia Mare, respectiv opt săptămâni la Sighetu Marmaţiei. Am cerut suplimentarea numărului de camere şi să reducem astfel timpii de aşteptare. Din 18 iunie vom mări numărul de examinatori, astfel că timpii de aşteptare ai candidaţilor se vor reduce considerabil”, a spus Şironka, pentru Axanews.ro.

El a mai precizat că măsura prelungirii programului de lucru cu publicul nu se aplică şi Serviciului Permise Auto, ci numai celor de la Paşapoarte, pentru că “la noi nu este aşa mare aglomeraţia”.

Mai multe stiri pe Axanews.ro

Dragoş HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here