OASPEȚI “DE SEAMĂ” – Țeapă de 12.000 lei dată de niște maramureșeni la un hotel din Băile Felix

61

În weekendul trecut, Hotelul President din stațiunea Băile Felix a avut oaspeți “de seamă” din Maramureș, care au lăsat în urma lor o pagubă de 12.000 lei.

Patronul unei firme de construcții din Maramureș, însoțit de nevastă și mai mulți prieteni, și-a sărbătorit cu această ocazie ziua de naștere.

“Petrecerea de aniversare s-a derulat sâmbătă, 10 octombrie, iar petrecăreţii au comandat numai bunătăţuri şi băuturi premium, chefuind până târziu în noapte, aruncând cu sticle pe geam şi vandalizând bunuri din apartament, spre supărarea altor clienţi care nu s-au putut odihni. Duminică (11 octombrie) dimineaţă, când a văzut nota de plată, afaceristul maramureşean a cerut să fie facturată întreaga sumă în contul firmei, pentru a face plata luni, la check-out, anunţând totodată că vor mai sta o noapte, adică până luni. În realitate, însă, cele patru familii şi-au făcut bagajele încă de duminică seara şi au plecat, cu toţii, în jurul orei 21.30, furişându-se pe o uşă laterală a hotelului.

Povestea a ieşit la iveală luni, 12 octombrie, dimineaţă, când angajaţii hotelului au descoperit camerele goale, iar pe înregistrările făcute de echipamentul de supraveghere au văzut cum cele patru familii, una chiar cu copii mici, ies pe furiş seara din hotel, se urcă în maşini şi pleacă”, scrie ebihoreanul.ro.

Reprezentanţii hotelului au depus o plângere penală pe numele maramureşeanului țepar.

foto ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here