PREMIERĂ AxaNews.ro – OASPETE DE SEAMĂ – Președintele Iohannis, așteptat în vizită la Sighetu Marmației. Vezi motivul

953

Finalul lunii mai ar putea aduce în Maramureș un oaspete de seamă. După vizita premierului Viorica Dăncilă (însoțită de miniștri ai cabinetului său) de la sfârșitul săptămânii trecute, în județ ar urma să ajungă, însă după alegerile parlamentare (și campania aferentă), și președintele Klaus Iohannis.

Conform informațiilor existente, Klaus Iohannis ar fi confirmat prezența sa în Sighetu Marmației, în data de 30 mai. Președintele României ar urma să aducă un omagiu evreilor deportați din Maramureșul Istoric. Klaus Iohannis va depune coroane de flori la Monumentul Holocaustului, situat pe strada Gheorghe Doja din municipiul de pe Tisa, acolo unde, pe vremuri, se afla baia comunală.

Nu este exclus ca președintele să viziteze și alte obiective importante din Sighetu Marmației, printre care Casa Memorială Elie Wiesel sau Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței (titulatura oficială a Memorialului Durerii). Până în prezent, nu se cunoaște dacă președintele Iohannis va avea în agendă și alte obiective din Maramureș ori dacă va vizita și reședința de județ, Baia Mare.

Cătă ȚINEGHE, Liviu ȘIMAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here