OAMENI FĂRĂ ADĂPOST – O familie cu șapte copii din Sighetu Marmației a primit un container pentru locuit

354

La inițiativa Danielei Onița Ivașcu, consilier local, președinte PNL Sighet, a fost demarată o acțiune de binefacere, în care sunt implicați reprezentanții Cultului Penticostal din Sighet. O familie cu șapte copii, care stătea sub cerul liber în zona Groapa Țiganului, a primit un container unde, de acum înainte, familia va locui.

“Din nefericire, în zona Groapa Țiganului există multe familii care își duc existența în condiții improprii. Împreună cu reprezentanții Cultului Penticostal, care a oferit terenul pe care a fost amplasat containerul, am achiziționat acest container pentru familia cu șapte copii. Este o soluție provizorie. În primul rând, ne-am gândit la copii, parte din ei  nu au măcar nici certificate de naștere. Ne dorim ca acești copii să fie integrați în societate, să frecventeze cursurile școlare. Prin acest demers ne-am dorit să tragem un semnal de alarmă privitor la faptul că, la nivelul municipiului Sighet, există multe asemenea familii. Este important ca autoritatea locală să sprijine  aceste demersuri”, a spus Daniela Onița Ivașcu.

“Ne dorim să îi ajutăm pe cei aflați în suferință. Este lucrul cel mai bun pe care un om poate să-l facă. Ne dorim ca toate familiile, indiferent de culoare a pielii sau indiferent de ce naționalitate sunt să aibă un acoperiș deasupra capului. Sperăm ca exemplul dat de noi să fie urmat și de alții pentru ca, împreună, să fim alături de semenii noștri”, a spus Ioan Beuca, reprezentantul Cultului Penticostal.

Liviu ȘIMAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here