O NOUĂ MODALITATE – Contrabandiştii ascund ţigările în… bidoane, în Maramureş –

585

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au depistat, în urma unor acțiuni desfășurate în zona de competență, peste 10.000 pachete țigări, marfă care urma să fie comercializată pe piața neagră de desfacere din zonă.

În data de 7 martie, în jurul orei 14.30, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului PF Vișeu de Sus au declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Pe timpul acțiunii, un echipaj mobil al poliției de frontieră a depistat, pe raza localității Bogdan Vodă, jud. Maramureș, o autoutilitară condusă de către Ioan G., în vârstă de 49 ani, domiciliat pe raza jud. Maramureș.

În urma controlului efectuat asupra autoutilitarei, polițiștii de frontieră au descoperit un recipient de plastic (bidon) în care se aflau ascunse mai multe pachete cu țigări.

“Drept urmare, lucrătorii noștri au luat măsura conducerii bărbatului la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor, unde, în urma inventarierii țigărilor, a rezultat cantitatea de 343 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană.

Țigările în valoare de 4.000 de lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la final urmând a se lua toate măsurile legale ce se impun. Totodată, autoutilitara în cauză a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor”, au precizat reprezentanţii ITPF Sighetu Marmaţiei.

Cătă ŢINEGHE

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here