NUMIRE – Un maramureșean a devenit consilierul premierului Viorica Dăncilă, pe probleme economice

1552

Deputatul Remus Borza, fost membru ALDE, a fost numit joi în funcţia de consilier onorific al prim-ministrului pe probleme economice, reformă şi fiscalitate. Remus Borza, de profesie avocat, este născut în data de 12 ianuarie 1973, în localitatea Copalnic-Mănăștur (jud. Maramureș).

“Decizia premierului Viorica Dăncilă privind acordarea calităţii de consilier a lui Borza a fost publicată joi în Monitorul Oficial”, scrie Agerpres.

“Se acordă domnului Remus Adrian Borza calitatea de consilier onorific al prim-ministrului pe probleme economice, reformă şi fiscalitate. Activitatea acestuia este neremunerată”, se arată în decizia premierului.

Remus Borza este deputat neafiliat din septembrie 2017 şi a fost ales pe listele ALDE Braşov. Maramureșeanul a avut și probleme cu justiția.

“Administratorul judiciar al companiei Hidroelectrica, Remus Borza, a fost condamnat definitiv, în februarie 2015, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la un an închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de conflict de interese, el fiind acuzat că a direcţionat către societatea sa de avocatură contracte de asistenţă juridică, plătite de Hidroelectrica”, scrie expresmedia.ro.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here