NU VOR JUCA LA CLUJ – Fotbalistele de la ACS Fotbal Feminin Baia Mare sunt în autoizolare

38

Situație delicată la echipa ACS Fotbal Feminin Baia Mare, cauzată de pandemia de coronavirus din România. Gruparea băimăreană nu a putut juca meciul de pe teren propriu cu Selena ȘN Constanța, din cadrul etapei a șasea, care era programat duminică, 11 octombrie) și se vede în imposibilitatea de a se prezenta și la partida din runda următoare. Echipa antrenată de Liviu Ivasuc ar fi trebuit să întâlnească azi, 16 octombrie (ora 13), în deplasare, campioana Universitatea Olimpia Cluj-Napoca.

„În urma celei de-a treia testări, de la debutul campionatului, pentru depistarea SARS-Cov2 (Covid-19), conform Protocolului medical al Federației Române de Fotbal (FRF), una dintre sportivele noastre a fost confirmată pozitiv.

În urma anchetei organelor abilitate, lotul de sportive a intrat în autoizolare și am informat comisiile de specialitate ale FRF pentru o decizie de reprogramare a etapelor de campionat pe care suntem în imposibilitatea de-a le fi disputat”, informează reprezentanții ACS Fotbal Feminin Baia Mare, într-un comunicat remis presei.

Cea de-a doua echipă din Liga 1 lovită în aceste zile de Covid-19 este Piroș Security Arad, care și-a amânat meciul din etapa a șaptea. Formația arădeană are mai multe fotbaliste infectate, cărora li se adaugă antrenorul Florin Bugar și directorul sportiv Liviu Ilea.

Programul etapei a șaptea (duminică, 18 octombrie, ora 18): Selena {N Constanța – Heniu Prundu Bârgăului; Carmen București – Banat Girls Reșița; Asociația Fotbal Club Fair-Play București – Vasas Femina Odorhei; Universitatea Galați – Universitatea Alexandria; Universitatea Olimpia Cluj – ACS Fotbal Feminin Baia Mare (amânat); Piroș Security Arad – Fortuna Becicherecu Mic (amânat).

După șase etape, ACS Fotbal Feminin Baia Mare ocupă locul 10 în Liga 1, cu patru puncte.

Marius CÎMPIAN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here