NU S-A RENUNȚAT LA IDEE – Parcare publică subterană în Piața Revoluției

59

Despre amenajarea unor parcări supra sau subterane în municipiul Baia Mare s-a vorbit de câțiva ani încoace. Deocamdată totul a rămas la stadiul de vorbe, fără fapte concrete. Luna trecută Primăria Baia Mare a anunțat depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Parcări publice subterane în Piața Revoluției. 

Băimărenii care au de făcut observații cu privire la acest proiect o pot face zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Maramureș, conform anunțului administrației locale. De altfel, este știut faptul că Baia Mare are o mare problemă în ceea ce privește locurile de parcare. Pe străzile din oraș circulă tot mai multe vehicule, locurile de parcare fiind aceleași, ba chiar se mai și pierd din ele.

„Până nu văd nu cred. Am auzit de prea multe ori povestea asta cu parcările subterane, de pe vremea când era Barbul în primărie și nu s-a făcut nimic. Plus că parcă se vorbea că Piața Revoluției se va reabilita, vom avea și acea fântână arteziană care acum nu mai, acum se face parcare? E nevoie de locuri de parcare, văd cât de greu găsesc eu un loc de parcare. Dacă se dorește, se va face, dacă nu atunci ce mai contează încă o promisiune neonorată, nu? Ne-am obișnuit deja cu minciuni din astea, care apart doar când e nevoie de voturi”, spune Mihaela.

Dragoș HOJDA

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here