NU I-A IEȘIT! – Contrabanda de la miezul nopții, în Maramureș

560

Un sătmărean, care avea ţigări de contrabandă, nu şi-a făcut griji cu privire la transportul acestora. Pe timp de noapte s-a considerat la adăpost. Cum descoperirea persoanelor implicate în astfel de activităţi este o prioritate, o acţiune a poliţiştilor din Baia Sprie a dus la depistarea sa.

În fapt, în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 01.30, poliţiştii au oprit autoturismul ce era condus pe DN 18, pe raza oraşului Baia-Sprie. La volan a fost identificat un sătmărean de 34 de ani, iar în calitate de pasageri au fost identificaţi alţi trei sătmăreni.

“În autoturism, poliţiştii au găsit 610 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, pentru care nu au putut fi prezentate documente legale de provenienţă. Întreaga cantitate a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă şi continuă cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională şi a tragerii acestora la răspundere penală”, a arătat Florina Meteș.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here