NU E SEMN BUN – 6 accidente rutiere într-o singură zi în Maramureș

512

Duminică, 8 decembrie, pompierii și paramedicii S.M.U.R.D. au fost solicitați să intervină în sprijinul echipajelor de poliție în cazul a șase accidente rutiere petrecute în localitățile Baia Mare, Băsești, Rodina și Lăpușel, acesta din urmă fiind mortal. 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș a anunțat că în cazul accidentului din Baia Mare a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare din cadrul Detașamentului Baia Mare deoarece o persoană a rămas încarcerată. După ce a fost descarcerată, persoana a fost predată echipajului TIM S.M.U.R.D. pentru investigații medicale și transport la spital.

În altă ordine de idei, pompierii maramureșeni au intervenit în cazul a 8 situații de urgență de vineri 6 decembrie până astăzi, 9 decembrie. Vineri, la Răzoare, o afumătoare a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii din cadrul Pichetului Târgu Lăpuș au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 2 metri pătrați din afumătoarea de lemn. Potrivit ISU Maramureș, militarii borșeni au lichidat un incendiu în urma căruia a ars funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here