NU A DURAT MINUNEA- Trenurile moderne pe ruta Baia Mare – Timisoara, anulate

4272

Trenurile moderne ale celor de la Astra Trans Carpatic care duceau maramureșenii din Baia Mare spre Timișoara Nord au fost anulate începând cu data de 12 martie. Aceste trenuri care ofereau condiții moderne au circulat doar cateva luni pe aceasta ruta. Anuntul a fost facut de compania deținută de maramureșeanul Vasile Blidar zilele trecute.

„Stimați călători, trenurile IR 15540, 15541, 15546, 15547 de pe ruta Timișoara Nord – Arad – Oradea – Satu Mare – Baia Mare și retur sunt anulate începând cu data de 12 martie 2019.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Contravaloarea legitimațiilor de călătorie se restituie la casele de bilete, mai puțin pentru biletele on-line, unde banii se vor returna în cont”, anunță compania.

Va reamintim ca lansarea acestei rute s a făcut în Baia Mare cu mare fast, fiind prezente autoritățile județene, printre care și președintele CJ Maramureș, Gabriel Zetea. S au rostit atunci cuvinte mari, s au spus multe, nu a lipsit pâinea si sarea, pozele de rigoare, dar realitatea a demonstrat altceva.

Comentariile pe rețelele de socializare nu sunt de bun augur pentru compania deținută de maramureșeanul Blidar.

„Păcat, chiar așteptam extinderea firmei pentru că era o alternativă ideală la vagoanele incomode, cu scaune ca de tramvai, înghesuite, claustrofobice, infecte și supraaglomerate ale CFR Călători (în special mizeriile pe care le aruncă pe Galați – București), dar se pare că atât s-a putut…. ar fi NORMAL și de BUN SIMȚ să interveniți cu un comunicat CLAR în care specificați motivele încetării operării pe ruta Timișoara – Baia Mare, motivele reale. s-a stricat trenul și așteptați să vină restul motoarelor, nu sunt călători, nu aveți personal care să opereze„, spune Bogdan Voiculescu.

„In sfarsit buba cu IC2-urile voastre s-a spart, ar trebui sa va puneti cenusa in cap si sa recunoasteti ca ati incercat doar sa va bateti joc de oameni cu automotoarele astea, desi adevarul despre ele s-a stiut de la inceput, ati bagat gunoiul sub pres, crezand ca toti romanii sunt prosti si pun botul la chestii lucioase„, adaugă Dumitru.

Dragoș HOJDA

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here