NOUTĂŢI – Turiştii care ajung în Borşa preferă hotelurile scumpe cu centru SPA sau cabanele de lemn

762

Oraşul Borşa, de câţiva ani încoace, a cunoscut succesul în ceea ce priveşte turismul. Numărul celor care ajung în această parte a Maramureşului este de la an la an tot mai mare, semn că oraşul de pe Cisla are ce oferi celor care aleg să îşi petreacă weekendul sau concediul aici.

Perioada verii este cea mai aglomerată din punctul de vedere al numărului de turişti. Cum spunea cineva, la Cascada Cailor eşti ca pe bulevard, numărul mare de turişti care ajung aici fiind o realitate. Acum primarul Sorin Timiş vorbeşte despre turişti cu dare de mână care sunt tot mai prezenţi în această parte a ţării.

“Da, este plină Borşa de turişti. Le plac drumeţiile, zăpada târzie din Munţii Rodnei, apele cristaline şi limpezi ale lacurilor, Iezer, Ştiol şi Buhăescu, sunetul Cascadei Cailor. Mai vizitează mănăstirile Pietroasa şi Prislop, schitul Vinişoru şi Biserica de lemn Monument al patrimoniului naţional. Turiştii din acest an sunt turişti cu dare de mână, preferă hotelurile scumpe cu centru SPA sau cabanele de lemn. Acuma este bine. Când vezi câte 5-6 maşini Porsche în faţa unui hotel cu numere “intregi” de GL, CT, BR, TL, IS, OL, înseamnă că sunt cu bani”, spune primarul Sorin Timiş.

Mai multe stiri pe Axanews.ro

Dragoş HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here