NOUTĂȚI – Patru noi curse Tarom spre București din noiembrie

261

Finalul lunii octombrie aduce patru noi curse Tarom din Tăuții Măgherăuș spre București. Vorbim de curse tur și retur pe această rută. La acest moment, operatorul TAROM operează șase curse pe săptămână (dimineața și seara), curse care vor fi suplimentate cu încă patru, potrivit declarației făcute de către președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

Cele patru noi curse vor fi în zilele de marți, miercuri, joi și vineri, cu plecare la orele 14.00 din București și retur la 15.50 din Baia Mare.

Motivele pentru care TAROM a decis să suplimenteze numărul de curse spre capitală ne sunt făcute cunoscute de către directorul aerogării din Tăuții Măgherăuș, Dorin Buda: “Analizele de trafic proprii ale companiei Tarom și solicitările pasagerilor… Cel puțin eu asta știu, dar mai multe informații ar putea da reprezentanții companiei aeriene… Alte noutăți nu mai avem, deocamdată…”.

Așadar, în cazul unui zbor TAROM București – Baia Mare tarifele pleacă de la 69 euro pentru un bilet dus – întors cu toate taxele incluse, la achiziționarea de pe site, locurile fiind limitate la acest tarif.

În prețul biletului, maramureșenii beneficiază de transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (un bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână, check-in gratuit în aeroport, la kiosk și online, respectiv servicii gratuite la bord.

Despre cursele internaționale de linie nimeni nu vorbește oficial nimic, ni se spune doar că se poartă negocieri (încă din vară) și până acum nimic. Sigur la anul…

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here