NOUTĂŢI – Camere video pe drumurile din judeţ. Consiliul Judeţean vrea să construiască autogară pentru transport judeţean

797

Anul 2018 ar putea aduce, printre altele, tronsoane de drumuri judeţene reabilitate şi modernizate în judeţul Maramureş. În proiectul de hotărâre care făcea referire la aprobarea bugetului pe anul în curs, la capitolul 84 Transporturi, Consiliul Judeţean a alocat sume de bani pentru un PT pentru sistem video de monitorizare căi de comunicare rutieră din judeţul Maramureş, documentaţii pentru obţinere avize şi acorduri, respectiv autorizaţii construire. 

Tot Consiliul Judeţean, prin votul dat de aleşi în şedinţa ordinară de zilele trecute, vrea să facă în acest an documentaţiile tehnico-economice-construire autogară publică aferentă transportului public judeţean şi modernizarea staţiilor de aşteptare călători aferente transportului public judeţean. Nu în ultimul rând, administraţia judeţeană vrea reactualizarea studiului de fezabilitate, elaborare studiu de trafic, expertiză tehnică pentru drumul judeţean 185 Valea Vişeului – Lunca la Tisa-Bocicoiu Mare-Crăciuneşti (DN18) şi DJ 185 Valea Vişeului -Bistra-Petrova.

Dragoş HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here