NINSORI ŞI GER – Vremea capricioasă loveşte din această seară! Vezi prognoza pe două săptămâni pentru Maramureş

1295

Un val de precipitaţii va pune stăpânire pe judeţul Maramureş, începând cu seara zilei de 1 ianuarie. Acestea vor fi preponderent sub formă de ninsoare şi vor pătrunde în areal, treptat, după ora 19.00.

Va ninge, aşadar, pe arii extinse, toată noaptea, iar precipitaţiile vor fi însemnate cantitativ în judeţul nostru. Către dimineaţă, ninsorile vor scădea în intensitate, însă în data de 2 ianuarie se vor mai înregistra precipitaţii slabe. Începând cu noaptea de 2 spre 3 ianuarie, mercurul se va prăbuşi în termometre şi vom vorbi despre valori termice sub normalul perioadei. În plus, dimineţile şi nopţile vor fi geroase.

Prognoza europeană pe două săptămâni, valabilă în Maramureş

Până la începutul celei de a doua săptămâni de prognoză valorile termice vor fi în general în scădere, de la o medie a maximelor de 3 grade, până la -9, -7 grade între 4 și 7 ianuarie și de la o medie a minimelor de 0, -1 grad, până la -13, -9 grade, în același interval
de timp. Din 8 ianuarie se va încălzi ușor și treptat, cu aproximativ 3-4 grade. Temporar vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare, aproape în fiecare zi, mai importante cantitativ în noaptea de 1 spre 2 ianuarie, conform produselor meteo actuale.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here