NEPUTINȚĂ – PSD n-a putut să-și dea jos viceprimarul Capitalei

317

PSD se îndreaptă cu viteză cosmică spre disoluție. Gruparea infracțională Dragnea-Vâlcov, camuflată într-un partid politic, înregistrează înfrângere după înfrângere.

Succesul Laurei Codruța Kovesi la Bruxelles n-a fost singura veste proastă pentru Dragnea. La București, partidul său a eșuat inclusiv în tentativa de a-și schimba viceprimarul Capitalei.

Aurelian Bădulescu rămâne „mâna dreaptă” a Gabrielei Firea la Primăria Capitalei, în urma votului din Consiliul General. Au fost 28 de voturi pentru demiterea lui Bădulescu, 9 – împotrivă, iar două voturi au fost anulate.

Pentru demiterea viceprimarului Aurelian Bădulescu erau necesare 37 de voturi „pentru” (două treimi din numărul consilierilor generali). PSD-ului i-au lipsit 9.

Bădulescu i-a făcut plângere penală lui Mutu

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a anunțat că a depus o plângere penală împotriva primarului Sectorului 6, Gabriel Mutu, „pentru șantaj și ameninţare”. Mutu este și președintele interimar al PSD București.

„În cursul zilei de ieri am înțeles să formulez plângere penală împotriva numitului Gabriel Mutu, pentru săvârșirea infracțiunilor prevăzute de dispozițiile articolului 207 din Codul Penal, respectiv pentru infracțiunile de șantaj și amenințare. Voi duce acest demers până la capăt”, a anunțat Bădulescu. El zice că în niciun caz nu vrea să plece din PSD, orice i s-ar întâmpla.

Sursa: ziaristii.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here