NEMULŢUMIRI – Staţia taxi de la Spitalul de Boli Infecţioase a fost desfiinţată de azi

1108

Taximetriştii din Baia Mare sunt nemulţumiţi de decizia Primăriei Baia Mare  de a desfiinţa staţia taxi din imediata apropiere a Spitalului de Boli Infecţioase şi Psihiatrie de pe strada Vasile Lucaciu. Cosmin Lakatos, preşedintele Sindicatului Şoferilor din Maramureş, arată, pentru Axanews.ro, că această decizie a municipalităţii a fost luată fără a fi consultate dispeceratele taxi din oraş. 

„Începând de astăzi, 13 aprilie, staţia taxi de pe Vasile Lucaciu a fost desfiinţată, fără ca să ne întrebe şi pe noi cineva ceva. Să nu uităm că acolo sunt oameni bolnavi, care vin de multe ori la noi ca să îi ducem acasă, că nu au telefoane la ei să cheme familia, nu au bani etc. Este un abuz, din punctul meu de vedere, asupra clienţilor care foloseau acea staţie de taxi. Or, acum cea mai apropiată staţie taxi este cea de la Stadion sau de la Piaţa Izvoarele. Cred că este un haos total în primărie, iar cei care iau decizii referitoare la taxi nu întreabă nici clienţii, dar nici dispeceratele taxi de aceste măsuri. Din ce am înţeles, staţia taxi va fi mutată undeva în zona IMMUM”, a precizat Lakatos.

El a făcut referire şi la alte probleme cu care se confruntă taximetriştii din Baia Mare. Una dintre ele este staţia taxi de la Spitalul Judeţean Baia Mare, care ar trebui să fie, conform Legii 38 din 2003 să fie marcată corespunzător. Legea spune că staţiile taxi trebuie să fie marcate corespunzător.

FOTO ecopolitic.ro

Dragoş HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here