NEMULŢUMIRI – Locuitorii din Recea cer să se renunţe la URBIS. Reducerea numărului de curse, bătaie de joc

1087

Anunţul făcut de către conducerea societăţii URBIS de a reduce numărul de curse din localităţile unde se înregistrează pierderi stârneşte revoltă în rândul celor afectaţi. Un număr redus de curse ar urma să fie în zonele Recea, Tăuţii Măgherăuş, Săcălăşeni, Dumbrăviţa şi Groşi.

Pe reţelele de socializare, oamenii se declară extrem de nemulţumiţi, cerând administraţiei din Recea să se renunţe la colaborarea cu acest operator de transport în comun.

„Jos cu Urbis! Nu va mai suportam ! Ce program ați facut? Un program jegos! Cei care lucreaza pe schimbul 2 si pe noapte ce sa facă? Sa dea bani si la taxi?! Să plecați ca nu sunteti capabili sa ne asigurati condiții!” spune Gabriela.
„Reziliati contractul cu Urbis și căutați un transportator serios. Așa nu se poate” adauga Carina.
„Trebuie sa gasiti o solutie pentru ca avem nevoie de transport,se lucreaza trei schimburi, copii au ore si pe dupa masa… Bataie de joc!”, completeaza Adriana.
„Bătaie de joc, bine că dăm 162 lei pe abonament ca să reducă ei din autobuze”, sublinieaza Andrei.

„Bătaie de joc, sunt elevi care au nevoie de transport, oamenii care lucrează pe schimburi, soluția propusă de ei este inadmisibila, e ușor să te plângi, greu este să găsești soluții, ca și în orice domeniu, dar soluții exista, dacă nu sunt capabili sa plece, să faceți licitație pentru transport privat… Sper să rezolvați într un mod favorabil locuitorilor”, adauga Gherasim.

„Asta se întâmplă dacă URBIS are monopol în transportul în comun. In loc să atragă clienții îi pedepsește pentru managementul defectuos al conducerii URBIS . Calitatea serviciilor se regăsește în vânzări” – Dan.

„Cea mai proasta firma de transport este Urbis! Prețul unui bilet este foarte scump pe toata Comuna Recea! Conditiile sunt cum sunt! Iarna este foarte frig, vara praf de te sufoci, controlorii sunt foarte obraznici, (sunt curioasă dacă au dreptul sa opreasca autobuzul intre statii), unii soferi conduc parcă ar fi la raliu, intr-un cuvant își bat joc de noi cum vor… Până cand?, concluzioneaza Gabriela.

Ce spune primarul din Recea, Octavian Pavel: „O să încercăm să găsim soluţii. Este doar o propunere făcută de cei de la Urbis de reducere a numărului de curse. Am rămas că ne vom întâlni imediat după Paşte, să discutăm pe tema asta. Noi ne gândim că ar fi bine dacă am plăti circulaţia autobuzelor doar pe teritoriul comunei Recea, iar în momentul în care intră în Baia Mare să plătească Baia Mare”.

Dragos HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here