NEMULŢUMIRI – Băimărenii, deranjaţi de aurolacii de pe strada Gării şi Dragoş Vodă

1038

Zona Gării din Baia Mare este de departe cea mai problematică din punctul de vedere al aurolacilor şi drogaţilor din municipiu. Acolo însă trăiesc şi băimăreni plătitori de taxe şi impozite, care au copii mici şi care sunt nevoiţi să respire mirosul de Prenadez sau alte substanţe inhalate de aceste persoane parcă ale nimănui. Mai mult, din cauza acestor persoane, locatarii din zonă nu îşi pot lăsa copiii afară la joacă. 

În tot acest timp, maramureşenilor li se spune că în judeţ nu avem consumatori de droguri şi nu sunt probleme. Problema este că aceşti aurolaci nu sunt de ieri sau de azi în Baia Mare, ci de ani de zile există această problemă de care pare că nu îi pese nimănui.

“Asta se întâmplă zilnic pe strada Gării în Baia Mare. Avem copii care ies pe afară, poliţia unde e?! Cum e posibil ca să circule aurolacii ăştia aşa, suflând fără nici o problemă? Poate şi cei din administraţie ar fi mai indicat să se ocupe de aceste probleme decât de panseluţe”, spune băimăreanul nemulţumit.

“Să vedeţi ce se întâmplă pe strada Dragoş Vodă! Ăștia de pe Gării sunt începători. Căruțe, ţigani, stau până târziu, la 12 noaptea. Beau spirt. Umblă ca nişte zombie, nu-mi pot scoate câinele afară. Umblă ca nebunii cu căruțele, nici copiii din bloc nu ii putem lăsa afară. Oamenii din zonă nu au ce comenta. Vin în găști de câte 20 de inşi. Lumea cheamă politia, dar pe când ajunge poliţia nu mai îi nimeni. Şi filmul se repetă”, spune un alt băimărean.

Mai multe stiri pe Axanews.ro

Dragos HOJDA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here