NE PREGĂTIM DE HEADBANGING – Moș Crăciun e Rocker pe final de an în Baia Mare

294

Ultimul weekend din acest an 2019 aduce o nouă ediție a evenimentului devenit deja de tradiție, Mos Craciun e Rocker. Cei de la Dirty Shirt spun că Moș Crăciun e Rocker e „un eveniment drag nouă, pe care îl organizăm de 12 ani, în Baia Mare, dar ocazional și în alte orașe din zonă. Principiul este preluat de la un festival din Lille (Franța), unde la intrare, pe langa suportul pentru organizare si artisti, publicul aduce jucării noi, care sunt distribuite copiilor defavorizați din regiune”.

”Anul aceasta strângem jucării pentru copiii defavorizați ai școlii Lucian Blaga din Jibou, participanți la programul de afterschool. Au fost ani cand am organizat Mos Craciun e Rocker si la Sighetu Marmatiei, Cluj Napoca, Deva, etc. Insa cum in ultimii ani avem un program foarte incarcat, am pastrat evenimentul doar in Baia Mare, insa cu doua seri consecutive”, ne spune Mihai Tivadar, chitaristul Dirty Shirt.

Așadar, rockerii din Baia Mare sunt așteptați la Shadow Rock Bar, în zilele de 27, respectiv 28 decembrie, la Moș Crăciun e Rocker, cu o jucărie nouă. Vor urca pe scenă Dirty Shirt, Ultimu Nivel, Untold Faith, Wise Old Nails și Replika.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here