NARCOTICE – Cannabis trimis prin poștă din Spania

249

Polițiștii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov au surprins în flagrant delict un brașovean de 38 ani imediat după ce acesta a ridicat un colet expediat din Spania, prin intermediul unei firme de curierat. Coletul cu pricina conținea aproximativ 4.000 grame de cannabis.

În 4 decembrie, polițiștii au efectuat 6 percheziții domiciliare pe raza județului Brașov, fiind ridicate alte aproximativ 400 grame de cannabis, un aparat de vidat, pungi specializate utilizate în aparatul de vidat, precum și 5.750 de lei.

În baza probatoriului administrat, procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Brașov au dispus reținerea bărbatului de 38 de ani. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, urmând a fi prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de introducere în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov au fost sprijiniți de polițiști din cadrul I.P.J. Brașov – Serviciul Rutier și Serviciul Criminalistic, alături de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here