N-A FOST SĂ FIE! – CS Minaur nu a putut învinge CSM București

403

Ultimul meci din Liga Florilor a adus față în față două echipe care, nu cu mulți ani în urmă, pe vremea când echipa din Baia Mare se numea HCM, dădeau o bătălie crâncenă pentru supremația în handbalul feminin românesc. Suporterii au sperat într-o victorie care să le mai aline setea de marea performanță, cu care îi obișnuise defuncta echipă HCM Baia Mare, dar nu a fost să fie.

CS Minaur Baia Mare – CSM București: 25-32 (12-15)

Minaur: Enache (6 intervenții, a apărat un 7m), Năstasă – Lisewska 8 (3 din 7m), Burlachenko 3, Seraficeanu 3, Tecar 3, Shteriova 2, Cîrstea 2, Taivan 2, Popescu 1, Bondar 1, Polocoșer, Argyelean. Antrenori: Costică Buceschi, Magda Kovacs și Claudia Cetățeanu.

CSM: Grubisci (7 intervenții), Ungureanu (9 aintervenții, a marcat un gol din poartă în poartă) – Mehmedovic 8 (1 din 7m), Udriștioiu 5, Constantinescu 4, Lazovic 4, Bazaliu 3, Radicevic 2 (1 din 7m), Curea 2 ( 1 din 7m), Omoregie 2, Hagman 1. Antrenori: Dragan Djukic, Adrian Vasile și Mihaela Ciobanu.

Aruncări de la 7m: 3-4 (transformate 3-3, a ratat Mehmedovic). Minute de eliminare: 2-6.

Cele două echipe au încercat să se motiveze la ultimul meci înainte de vacanță, în condițiile în care mai multe jucătoare se vor depărți în această vară de cele două cluburi, și într-o anumită măsură chiar au reușit. Totuși, parcă mult mai conectați la joc au fost suporterii băimăreni, chiar dacă în tribune au fost destule locuri goale.

CSM a venit cu doar 13 jucătoare, din care trei au fost portari, fără niciun pivot de meserie, dar valoarea celor care au fost pe teren azi și-a spus cuvântul. Băimărencele au condus cu 4-2 în min. 8, după care jocul a fost controlat de oaspete. În repriza a doua, CS Minaur a reușit să se apropie de adversare la un gol diferență (20-21 în min. 45 și 23-24 în min. 52) dar nu a avut forța să pericliteze victoria oaspetelor.

Așa cum era de așteptat, Paula Ungureanu a fost huiduită de suporterii băimăreni la prezentarea echipelor dar și pe tot parcursul reprizei a doua în care a apărat poarta oaspetelor.

CS Minaur a încheiat campionatul loc 10, mult sub pretențiile suporterilor.

Marius CÎMPIAN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here