MULTE LACRIMI – O adolescentă de 15 ani a murit după mai bine de o săptămână de comă. A fost implicată în “accidentul groazei”! (FOTO)

280

Încă un deces într-unul dintre cele mai mari carnagii de pe șoselele din România, din ultima vreme. Vorbim despre un veritabil bilanț negru după accidentul de la Bădeana. Marcela Huzună, fata de 15 ani din Priponești, a murit în această dimineață la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, după aproape două săptămâni în care a stat în comă. Este cea de-a șaptea victimă care s-a stins în urma teribilului accident din 30 iunie.

Șase morți și familii distruse. Asta a lăsat în urmă Bogdan Topriceanu, șoferul în vârstă de 31 de ani care a provocat carnagiul de la Bădeana (Vaslui), după ce s-a urcat beat la volan.

Bărbatul, din comuna Gohor (Galaţi), a reuşit să adune toate ‘ingredientele’ necesare unei tragedii uriaşe: viteză, depăşire neregulamentară şi alcool. Conducea cu peste 110 km/h și avea patru pasageri în mașină, atunci când s-a angajat într-o depășire neregulamentară.

La un moment dat, în timpul depăşirii, maşina condusă de Bogdan Topriceanu s-a izbit violent de un alt autoturism în care se aflau două familii ce se întorceau din concediu, din Grecia.

Impactul a fost devastator, iar cei trei dintre cei patru pasageri aflaţi în maşina lui Topriceanu, inclusiv el, şi un altul din cel de-al doilea autoturism, şi-au pierdut viaţa pe loc. Singura care scăpase cu viață din mașina blestemată, deși grav rănită, era Marcela.

# Şapte morţi și familii distruse
În această dimineață, adolescenta a pierdut lupta cu moartea, la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Potrivit vremeanoua.ro, medicii au fost de la început rezervați cu privire la șansele Marcelei Huzună de supraviețuire, mai ales că adolescenta se afla în comă încă de la momentul producerii accidentului.

Din mașina condusă de Bogdan Topriceanu nu a supraviețuit nimeni. Iulian Tofan (26 ani) din comuna Gohor, Maria Penghiş (17 ani) din comuna Priponeşti, elevă la Liceul Pedagogic din Bârlad, Gabriela Huzună (19 ani) din comuna Priponeşti şi sora acesteia din urmă, adolescenta de 15 ani care tocmai susţinuse Evaluarea Naţională, au murit în urma impactului.

Autoturismul în care a intrat maşina condusă de Bogdan Topriceanu era condus de Cătălin Spătaru, din Iaşi. Tânărul de 34 de ani, manager la o cunoscută firmă din domeniul IT, a murit pe loc.

Raluca Moiseanu, partenera lui, s-a stins la spital, șase zile mai târziu. A supraviețuit doar fiica șoferului, de 13 ani, și prietenii Elena Hâncu și Adrian Bondar (toți din Iași).

Sursaobservator.tv

Citește și

PLAN ROȘU – Din 12 victime, 7 au scăpat cu viață. Accident groaznic (FOTO)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here