MOTOINOCENŢĂ 2018 – Motocicliştii aduc zâmbete pentru peste 200 de copii din Maramureş şi Satu Mare

3698

Sâmbătă, 9 iunie, trei autocare din Maramureş şi unul din Satu Mare vor pleca într-o excursie la Grădina Botanică din Jibou, cu ajutorul motocicliştilor dintr-un club moto din Baia Mare. În total la ediţia din acest an a evenimentului Motoinocenţă 2018 vor lua parte peste 200 de copii care vor veni din Baia Mare, dar şi din Copalnic Mănăştur şi nu numai. 

Nu vor lipsi concursurile inedite pentru cei mici, astfel că distracţia este garantată 100%. Trebuie spus că ediţiile precedente ale evenimentului Motoinocenţa au avut loc în Băiuţ, la fel şi celelalte evenimente marca Rock N Road, inclusiv manifestarea din august care în acest an va fi pe lângă Baia Mare.

“După opt ani de dus copiii în comuna Băiuţ în acest an încercăm ceva diferit, vom duce copiii la Grădina Botanică din Jibou după care îi vom plimba cu motocicletele într-un spaţiu special amenajat. Ne vom îndrepta spre Cehu Silvaniei unde cu ajutorul motocicliştilor din Cehu şi Zalău ne vor aştepta porţii de mâncare gătite de Adrian Szucs, un bucătar premiat peste hotare la diverse concursuri. Tot acolo vor avea parte de concursuri (prins găina, sărit cu sacul, tras funia etc) diplome, premiere şi înapoi către casă. Avem aproximativ 35 de copii de la casele de tip familial din Baia Mare, 100 de la Şcoala generală din Copalnic şi încă vreo 50 dintr-un sat din judeţul Satu Mare, ne aşteptăm să fie in jur de 230 copii”, a precizat Csabi Rusiczki, preşedinte Asociaţia Rock N Road..

Dragos HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here