MOȘ CRĂCIUN E ROCKER – Concerte sold-out în prima zi

264

Ediția din acest an a evenimentului Moș Crăciun e Rocker, după prima zi, se poate spune că a fost un succes. Concertele din 28 decembrie au adunat zeci de iubitori ai muzicii rock și punk, evenimentul de seara trecută fiind unul sold-out.

Biletele nu au fost deloc ieftine, plus jucăriile noi care trebuiau aduse și care vor ajunge la copiii care au nevoie de ele și pentru care i-au scris Moșului scrisori pline de dragoste. Riot Monk, Ultimul Nivel și Dirty Shirt au făcut ce au știut mai bine și asta s-a văzut în numărul mare de persoane prezente la concert. S-a cântat, dansat, făcut moshpit, băut bere și ascultat muzică de calitate.

Piese precum Sabia lui Zorro sau Sunt Adevărat (Ultimu Nivel) sau Maramu”, Săracă Inima Me (Dirty Shirt), respectiv Orisicui si A kind of Thank You (Riot Monk) au âncăntat pe cei prezenți, semn că băimărenii sunt mari iubitori ai acestor trupe underground.

Seara a doua din Moș Crăciun e Rocker aduce alte nume cunoscute de pe scena muzicală locală. Este vorba despre Dirty Shirt, Ska-nk, Wise Old Nails sau Before i Die.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here