MOISEI – Înzestrarea cu tablete a elevilor, prioritate pentru noul primar

37

Aflat la început de drum ca primar al Moiseiului, Grigore Tomoiagă și-a propus să facă multe lucruri pentru continuarea dezvoltării comunei. O prioritate constă în înzestrarea elevilor cu tablete, în special a celor care locuiesc în zone mai izolate, pentru ca și aceștia să poată participa la lecții online dacă se vor relua, din cauza pandemiei, acest tip de lecții.

“Vreau  să le mulțumesc moiseienilor că au fost alături de mine și mi-au acordat încrederea lor. Îi asigur că voi fi în continuare alături de ei, așa cum am fost și din postura de viceprimar. Avem multe de făcut. Atragerea de fonduri europene este obiectivul principal. Ca prioritate imediată pentru mine este înzestrarea elevilor cu tablete. Deoarece la nivelul comunei există mulți elevi care domiciliază pe dealuri și nu au nici acces la Internet, le vom asigura tablete și un abonament pe doi ani la Internet în prima etapă”, a spus Grigore Tomoiagă.

Pornind de la faptul că există mulți localnici plecați în străinătate, ai căror părinți au rămas acasă, în multe cazuri aflați în dificultate și fiind suferinzi, se va construi un cămin de bătrâni.

“Urmează să identificăm o sursă de finanțare pentru acest cămin de bătrâni. Este mare nevoie de el pentru ca să putem oferi un sprijin bătrânilor noștri”, a spus Grigore Tomoiagă. Urmează să se deruleze lucrări de reabilitare a școlilor și a dispensarului uman. Se vor amenaja noi locuri de parcare. Un alt obiectiv urmărit constă în punerea în valoare a atracțiilor turistice din zonă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here