MOISEI – Cascadă descoperită de autorităţile locale în zona Măgura

3964

Primăria Moisei are în plan amenajarea unui nou obiectiv turistic. Este vorba despre o cascadă naturală care a fost descoperită recent în zona Măgura, administraţia locală având în plan amenajarea acesteia pentru turişti. Se vor pune băncuţe, coşuri de gunoi etc.

“Am descoperit o cascadă, Cascada Măgura cred că o vom numi, şi vrem să o amenajăm pentru turişti. Ne-am făcut calcule şi ne-ar costa doar câteva sute de milioane de lei vechi. Turiştii au acces auto, mai avem acum două trasee turistice pe care vrem să le promovăm. Vrem să atragem şi mai mulţi turişti decât avem în prezent. Pensiunile turistice  sunt din ce în ce mai multe, ceea ce ne bucură şi arată că turiştilor le place la Moisei”, a precizat, pentru Axanews.ro, primarul Toader Şteţcu.

Se ştie că Moiseiul, aflat la aproape 140 km de Baia Mare, are multe obiective turistice recunoscute naţional şi internaţional. Amintim rezervaţia naturală Izvorul Bătrâna (0,5 ha), Parcul Naţional Munţii Rodnei cu vârful “Pietrosul” (2303m), Monumentul Eroilor sau Mănăstirea Moisei (1600).

Mai multe stiri pe Axanews.ro

Dragos HOJDA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here