MODERNISM – Contrabandă cu drona la frontiera de nord a Maramureșului

211

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au sesizat, în zona de responsabilitate, un zgomot produs de un aparat de zbor de mici dimensiuni, specific unei drone, care a traversat frontiera din Ucraina în România.

Incidentul a avut loc chiar de Sfântul Nicolae, polițiștii de frontieră procedând la monitorizarea traseului aparatului de zbor şi cercetarea zonei, fiind descoperit, în zona de frontieră, un colet de mici dimensiuni cu țigări de proveniență ucraineană. Autoritățile ucrainene au fost și ele informate despre eveniment, în vederea cercetării în comun a cazului.

Oamenii legii au stabilit că respectivul colet conținea cantitatea de 300 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 3.500 lei.  În cauză, poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, precum și pentru depistarea persoanelor implicate în activitatea infracțională, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here