MODELE NOI – Băimărenii, invitați joi și vineri să testeze SUV-urile Audi și Volkswagen (FOTO)

352

Eveniment de înaltă ținută la Value Center din Baia Mare. Dealerul autorizat D&C Oradea, împreună cu finanțatorul oficial Porsche Finance Group, invită băimărenii, joi și vineri, la test drive Audi și Volkswagen.

Cele mai noi SUV-uri abia așteaptă să fie testate de iubitorii de mașini. Acțiunea se desfășoară sub egida campaniei „Test the Qs” a mărcii Audi, respectiv „Volkswagen SUV Driving Days”.

Audi se prezintă cu binecunoscutele modele Q2, Q3, Q5 și Q8, iar Volkswagen aduce și în orașul nostru noul model de Touareg, Tiguan, T-Roc și T-Cross.
Sesiunile de test drive au loc în zilele de 11 iulie, de la ora 14.00, iar în 12 iulie, de la ora 10.00, și vă dau întâlnire în restaurantul Steak & Grill din Baia Mare Value Centre. Unica condiție e să aveți minim doi ani experiență într-ale șofatului și să aveți cu voi permisul și cartea de identitate.

Un avantaj important adus de acest eveniment este dat de posibilitatea de a discuta cu reprezentanții vânzări Audi și Volkswagen despre disponibilitatea autoturismelor, de a face comenzi pe loc, dar și de a consulta avantajele de finanțare și asigurare oferite de Porsche Finance Group România. În plus, special pentru participanții la test drive, D&C Oradea promite discount-uri și oferte speciale.

# SUV-urile, aduse aproape de băimăreni
“Astăzi și mâine suntem în Baia Mare, ca și dealer D&C Oradea, în calitate de dealer autorizat Volkswagen și Audi, poposește în Baia Mare, pentru a aduce mașinile SUV mai aproape de băimăreni. Cu toții suntem conștienți cât de mult tinde piața către mașini SUV, vorbim despre o tendință generală, la nivel european. Ne-am decis să venim aproape de voi, întrucât avem deja clienți din Baia Mare, din Maramureș. La test drive avem vedeta Audi, modelul Q8, recent lansat, un autoturism cu dotări deosebite – le puteți citi la noi pe site, dcvw.ro, și pe pagina oficială audi.ro. Tot din gama SUV Audi, publicul este interesat și de binecunoscutul Q5, după cum ați putut auzi de la cei care au venit deja să testeze, pentru că este un autoturism care ține garda sus. Apoi, mai sunt și celelalte autoturisme, de o “talie” mai mică, Q3 și Q2. În ceea ce privește marca Volkswagen, Touareg-ul este preferatul publicului, de asemenea nou lansat. Am mai adus în Baia Mare și noul model de Tiguan și foarte apreciatele T-Cross și T-Roc”, a detaliat Ioana Ștefănică, specialist marketing comuniare D&C Oradea.

# Nu este nevoie de programare!
“Ne bucurăm că D&C oradea, dealer VW și Audi, a ales Baia Mare Value Center ca și loc de desfășurare a campaniei de test drive “Test the Qs”, respectiv “Volkswagen SUV Driving Days”. Campania vine să întregească paleta evenimentelor pe care le găzduim și este un bun exemplu de evenimente care se pot organiza într-un centru comercial. Un test drive într-un astfel de loc este inedit și totodată, fiind într-un spațiu deschis, accesibil publicului larg. Partea bună este că cei interesați nu au nevoie de programare, ei pot veni la reprezentanții VW și Audi și se pot bucura de fiabilitatea mașinilor SUV”, a declarat Ileana Tukacs, specialist marketing Value Center Baia Mare.

# Băimărenii, interesați de modele
“Am fost client și sper să redevin client de Volkswagen. Am fost din 2006, însă am renunțat o vreme în 2012. Acum, doresc să revin la Volkswagen, așa că am venit la test drive să văd ce ar fi la vânzare. Poate sunt și ceva oferte, leasing sau credite, avantaje sau discount-uri. Având în vedere că sunt SUV-uri, aș opta pentru VW Touareg, însă, sincer, nu aș spune nu niciun unui Audi Q5. Acestea m-ar interesa, în primul rând”, a spus Mihai.

“Am venit să văd modelele Volkswagen și Audi, deoarece în Baia Mare nu avem o reprezentanță unde acestea să fie expuse și, eventual, să poată fi testate. Aș vrea să fac un test drive cu unul dintre modele, în special cu Tiguan și, pe viitor, poate chiar voi achiziționa unul. La Tiguan mă atrage că este un SUV de clasă medie, nici prea mare, nici prea mic, potrivit pentru orice iubitor de o mașină puternică, aspectul, atât interiorul, cât și exteriorul, dar și motorizările”, a spus Călin.

AxaNews.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here