ACTUALIZARE 2 – MOARTE SUSPECTĂ – Cadavrul unui cioban a fost găsit în Giuleşti

730

Moarte suspectă în Maramureş. Cadavrul unui bărbat a fost găsit marţi, 30 octombrie, într-o zonă aflată în arealul comunei Giuleşti.

Primele cercetări au relevat faptul că este vorba despre un cioban la o stână din apropiere. Trupul neînsufleţit a fost transportat direct la morga Spitalului Judeţean Baia Mare.

Oamenii legii maramureşeni au demarat cercetări pentru a stabili circumstanţele în care a survenit decesul bărbatului.

ACTUALIZARE – Bărbatul a fost găsit în zona Şipot. Conform surselor noastre, obişnuia să consume alcool, în ciuda problemelor de sănătate de care suferea. Nu s-au constatat urme de violenţă.

ACTUALIZARE 2 – “Marţi, în jurul orei 13.00, poliţiştii din Giuleşti au fost sesizaţi cu privire la decesul unui bărbat. Acesta a fost identificat ca un bărbat în vârstă de 43 de ani, domiciliat în comuna Deseşti. Cadavrul a fost transportat la spital la morga spitalului, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările continuă pentru a stabili circumstanţele în care a survenit decesul bărbatului”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Cătă ŢINEGHE, Liviu ŞIMAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here