MOARTE – Mai multe cadavre descoperite weekendul trecut în Maramureș

313

Trei persoane au decedat weekendul trecut în Maramureș, cauzele urmand a fi stabilite de către autoritățile statului. Primul caz a fost cel al unei femei din Sighetu Marmației, cadavrul acesteia fiind găsit în locuința proprie.

“O femeie a sesizat poliția din Sighetu Marmației că mama sa nu a mai răspuns la telefon de o săptămană. Polițiștii, împreună cu pompierii, au mers la imobilul indicat și au găsit-o pe femeia de 65 de ani decedată. Cadavrul nu avea urme de violență, fiind transportat la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei. Nu există suspiciuni cu privire la deces”, a declarat Florina Meteș, purtător de cuvant al IPJ Maramureș.

La Rogoz, într-un șanț a fost găsit cadavrul unui bărbat de 55 de ani. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului din Targu Lăpuș. Nici în acest caz nu sunt suspiciuni cu privire la moartea bărbatului.

La Vișeu de Sus, cadavrul unui bărbat de 60 de ani a fost găsit în pârăul Botoaia. La examinarea exterioară a cadavrului nu au fost depistate urme de violență. Cadavrul vișeuanului a fost dus la morga spitalului din oraș pentru efectuarea necropsiei.

Dragoș HOJDA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here