MISIUNI DE WEEKEND – Jandarmii maramureşeni, sprijiniţi de poliţişti şi pompieri, cu ochii pe scandalagii

422

În acest final de săptămână, pe raza judeţului vor avea loc mai multe manifestări sportive şi culturale la care vor lua parte şi jandarmii maramureşeni pentru asigurarea ordinii şi disciplinei publice. Pentru protecţia persoanelor participante la aceste evenimente, dar şi în vederea prevenirii oricăror fapte antisociale,  jandarmii maramureşeni, sprijiniţi de poliţişti şi pompieri, se vor afla în misiune.

Primul eveniment al weekendului este programat pentru sâmbătă, 19 mai a.c., între orele 11:00-14:00, când Primăria comunei Băseşti, în parteneriat cu Episcopia Ortodoxă a Maramureşului şi Sătmarului, Consiliul Judeţean Maramureş, Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş, organizează la Casa memorială „George Pop de Băseşti” din localitate, manifestarea cultural artistică „Uniţi pentru Marea Unire”.

De asemenea, începând cu orele 17:00, Reţeaua Naţională a Muzeelor va organiza şi în municipiul Baia Mare „Noaptea muzeelor 2018 – ediţia a IV-a”, manifestare în cadrul căreia vor avea loc evenimente şi acţiuni culturale desfăşurate în interiorul sau zona muzeelor sau instituţiilor culturale iar între orele 17:00-19:00, pe Stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare, va avea loc meciul de fotbal, din cadrul Ligii a IV-a, dintre echipele C.S. Minaur Baia Mare şi C.S. Fărcaşa.

“În vederea asigurării unui climat de normalitate, participanţii sunt rugaţi să respecte recomandările făcute de către organizatori şi de către forţele de ordine, să se abţină de la acţiuni de natură a împiedica desfăşurarea normală a activităţilor, să nu aibă asupra lor bunuri materiale interzise de lege. De asemenea, recomandăm tuturor celor ce vor alege să fie prezenţi la aceste activităţi să manifeste grijă asupra modului de păstrare a bunurilor şi valorilor proprii, să-şi asigure corespunzător autovehiculele parcate şi nu în ultimul rând, să-şi supravegheze copiii deoarece aceştia  se pot rătăci cu uşurinţă”, a anunţat Jandarmeria Maramureş.

În cazul în care constată un incident, sau orice altă problema legată de ordinea şi liniştea publică, cetăţenii se pot adresa oamenilor legii, fie în mod direct, fie prin apelul la 112.

Mai multe stiri pe Axanews.ro

Dragos HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here