MINIVACANȚĂ CU RADARE – Polițiștii rutieri, la „vânătoare” de vitezomani

275

Polițiștii rutieri vor fi în această minivacnță care începe mâine pe urmele vitezomanilor din județ, dar nu numai. În perioada 24 – 26 ianuarie, poliţiştii maramureşeni vor fi la datorie pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi prevenirea producerii oricăror evenimente negative, ativităţile fiind desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

IPJ Maramureș transmite șoferilor că în această minivacanţă poliţiştii rutieri vor acţiona zilnic pe drumurile publice, pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii unor evenimente grave, în general a celor generate de conducerea cu viteză excesivă, în acest sens fiind amplasate mai multe aparate radar. În plus,  poliţiştii rutieri vor monitoriza starea de viabilitate a drumurilor publice de pe raza de competenţă teritorială şi modul de intervenţie a administratorilor drumurilor în ceea ce priveşte prevenirea şi combaterea formării poleiului sau a altor fenomene meteo de natură a perturba buna desfăşurare a traficului.

„Pentru a contribui la îmbunătăţirea fluenţei traficului rutier şi reducerea numărului de evenimente nedorite, poliţiştii le reamintesc şoferilor să fie respectuoşi în trafic şi să respecte regulile de circulaţie. Aşadar, conduceţi cu viteză adaptată condiţiilor de trafic şi drum, asiguraţi-vă temeinic înainte de efectuarea unor depăşiri, acordaţi prioritate atât altor vehicule cât şi pietonilor! Nu uitaţi, atât siguranţa dumneavoastră cât şi a celorlalţi participanţi la trafic este cea mai importantă!”, a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here