METEO – Toamna își va intra în drepturi în Maramureș

183

Administratia Nationala de Meteorologie a facut o prognoza meteo pentru ultimele doua saptamani din luna octombrie, inceput de luna noiembrie. Maramuresenii se vor mai putea bucura de zile cu soare si temperaturi care aduc a vara, insa catre final de luna vremea de va raci.

În aceasta săptămână, cu ușoare variații de la o zi la alta, vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod normal, urmând a se înregistra temperaturi maxime cuprinse între 23 și 25 de
grade, în medie.

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că din 27 octombrie în Maramureș vom avea o răcire treptată a vremii care va determina înregistrarea până la finele săptămânii viitoare a unor temperaturi maxime sub cele normale pentru perioada din an, până spre medii în jurul a 9 grade în intervalul 31 octombrie – 3 noiembrie.

Meteorologii au mai anunțat că până pe 28 octombrie vor fi variații în general nesemnificative de la o noapte la alta, temperaturile minime urmând a se încadra, în medie, între 7 și 9 grade, Apoi acestea vor scădea spre 0 grade, în medie, pe parcursul intervalului 31 octombrie – 3 noiembrie. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi în creștere începând cu data de 27 octombrie.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here