METEO MARAMUREȘ – Vremea ne rezervă surprize în zilele următoare. Vezi estimările pe două săptămâni

618

Am avut parte de o vreme puțin mai caldă decât ar fi normal în această perioadă. Însă, lucrurile vor reveni la normal și temperaturile, locale, vor scădea chiar sub mediile multianuale. În plus, revin în peisaj ploile, indică estimările pe două săptămâni ale specialiștilor.

Vremea se va răci, astfel încât media temperaturilor maxime va scădea, de la 19 de grade, în primele două zile de prognoză, până în jurul a 12-13 grade. Vor exista și fluctuații în unele zone. Vom avea o răcire după 9 aprilie și o revenire la normal în jurul datei de 13 aprilie. Apoi, însă, temperaturile vor scădea sub mediile multianuale, tendință care se va menține până în 16 aprilie. Apoi, temperatura va fi în creștere, iar către sfârșitul celei de-a doua săptămâni se estimează revenirea la un regim termic normal, cu maxime către 19 grade.

Temperaturile minime vor avea o evoluție asemănătoare, media lor fiind în scădere, mai însemnată în intervalul 15-18 aprilie, când va putea coborî sub pragul de îngheț, însă ulterior se estimează o creștere până la 3-4 grade, în diminețile de 20 și 21 aprilie.

Se vor semnala precipitații, predominant ploi, cu o probabilitate de apariție mai ridicată în intervalul 9-13 aprilie, când local și temporar cantitățile de apă pot fi mai însemnate, conform produselor meteo actuale.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here