METEO MARAMUREȘ – Vreme instabilă și fluctuații termice în zilele următoare. Vezi prognoza pe două săptămâni

381

De fluctuații termice vom avea parte în Maramureș în perioada următoare. Vremea se va încălzi ușor, după care va reveni la mediile din ultimele zile. Ploile nu vor lipsi nici ele din peisaj, indică prognoza pe două săptămâni.

Conform estimărilor, până la sfârșitul primei săptămâni valorile termice diurne nu vor avea variații semnificative, iar media acestora va fi de 19-22 de grade. În intervalul 18-21 mai temperaturile maxime vor fi în creștere până către 25 de grade. Până la sfârșitul intervalului, tendința temperaturii va fi de scădere ușoară, iar media valorilor diurne va fi de 22 de grade.

În prima săptămână, minimele termice vor avea variații ușoare, iar media regională a acestora va fi de 9-13 grade. La începutul celei de-a doua săptămâni, valorile nocturne vor crește ușor până la medii de 7-12 grade, iar apoi se vor menține în jurul a 9-13 grade.

Vremea va fi în general instabilă pe aproape tot parcursul intervalului. Vor fi averse, mai însemnate cantitativ în intervalul 15-17 mai, conform produselor meteo actuale.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here