METEO MARAMUREŞ – Vreme caldă şi ploi ceva mai rare. Vezi prognoza pe două săptămâni

647

De o vreme caracteristică de vară vom avea parte în Maramureş, în această perioadă, indică prognoza pe două săptămâni a specialiştilor europeni de la Reading, Marea Britanie.

Conform estimărilor, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a intervalului de prognoză, astfel încât temperaturile maxime se vor situa, în medie, în jurul a 31 de grade (deci maxime de până la 32-33 grade în judeţ), cu cele mai ridicate valori în jurul datei de 9 august.

O tendință de ușoară scădere a regimului termic se va concretiza abia spre finalul celei de a doua săptămâni, când valorile diurne se vor situa în jurul a 27-29 de grade.

Temperaturile minime vor fi de la 13 la 19 grade, în medie, în cea mai mare parte a intervalului și doar pe 8 august vor fi ușor mai scăzute.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată pe 6 august și, din nou, după data de 14 august. În restul intervalului, condițiile de ploaie vor fi reduse, însă nu sunt excluse unele manifestări, în special în cursul după amiezelor, conform produselor meteo actuale.

Cătă ŢINEGHE

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here