METEO MARAMUREŞ – Fluctuaţii termice şi ninsori, aşteptate în judeţ

409

Vremea va fi puţin schimbătoare în Maramureş, în zilele următoare. Vom avea parte de fluctuaţii termice în judeţ şi nu vor lipsi ninsorile. Acestea vor pierde, însă, treptat, din putere, indică prognoza pe două săptămâni a specialiştilor europeni.

Conform estimărilor, media maximelor din prima zi, de 1-3 grade va scădea pe 15 ianuarie, până spre -3 grade, caracterizând o vreme rece, apoi va crește spre 3-4 grade, în zilele de 17 și 18 ianuarie. Începând din 19 ianuarie, valorile termice diurne vor scădea ușor, de la medii de 1-2 grade spre o medie de -1 grade în perioada 21 – 23 ianuarie, după care va urma o ușoară creștere, spre 1-3 grade.

Temperaturile minime vor fi negative pe tot parcursul intervalului și se vor situa, în medie, între -7 și -2 grade, exceptând nopțile de 15 și 16 ianuarie, care vor fi cele mai reci, cu o medie în jurul a -9 grade, dar și noaptea de 18 ianuarie, când valorile termice minime vor tinde spre medii de -1 grad.

Precipitațiile, predominant ninsori moderate cantitativ în primele zile, se vor semnala cu caracter temporar în restul intervalului de două săptămâni, dar vor fi în general slabe, conform produselor meteo actuale.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here