METEO MARAMUREȘ – Fluctuații termice de primăvară, până la Paști. Vezi prognoza pe două săptămâni

351

De o vreme caracteristică de primăvară vom avea parte în Maramureș. Fiind o lună de tranziție, aprilie va aduce fluctuații termice și ploi trecătoare, indică estimările valabile pe două săptămâni ale specialiștilor.

Vremea se va menține rece în primele două zile ale prognozei, când media regională a temperaturilor maxime va fi de 12-13 grade, apoi se va încălzi ușor și se vor atinge valori diurne situate între 14 și 16 grade (în perioada Floriilor). Temperaturile nocturne în această perioadă nu vor avea variații importante și se vor încadra, în general, între -3 și 3 grade.

În cea de a doua săptămână a intervalului de prognoză regimul termic va fi în creștere, iar la finalul celor două săptămâni (către Paști) se vor atinge temperaturi medii de 22 de grade ziua și de 7-9 grade noaptea.

Se vor semnala precipitații, predominant ploi, la începutul intervalului de prognoză, iar spre sfârșitul celei de a doua săptămâni probabilitatea de ploaie va fi din nou în creștere, conform produselor meteo actuale.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here