METALE GRELE – Baia Mare, inclus în turneul european al formațiilor germane Groza si Abyss

285

Municipiul Baia Mare a fost inclus in turneul european al germanilor de la Groza și Abyss, două trupe care abordează stilul death/black metal. Turneul european a început în 5 aprilie, concertele din cadrul acestui turneu fiind în Salzburg, Freising, Zagreb, Bratislava, iar în România doar în Cluj Napoca si Baia Mare. 

Potrivit anunțului postat pe pagina oficială a evenimentului, GROZA reprezintă „teroarea black metalului german, pornită la drum in 2016. Aflată în formula completă doar de un an, Groza a lansat anul trecut primul album, “Unified in Void”. Rapid, dar și melodic, bântuit de emoții autentice, albumul este fără de compromisuri în ce privește exprimarea celor mai personale convingeri despre umanitate„.

Abyss a fost formată în urmă cu 10 ani și „reprezintă zona bavareză a death-black metalului. Mergând pe urmele unor Dissection sau Sacramentum, Abyss pendulează între nostalgie și modernism, creionându-și propria cale în undergroundul german”.

Despre Saddayah stim ca este o trupă de death metal românească care vine pentru prima dată în Baia Mare, anul trecut fiind lansat primul album din carieră, Apopheny of Life.

FOTO Saddayah/facebook

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here