MECIUL AMINTIRILOR – Eveniment organizat de antrenorul de volei Mircea Spătăcean

368

Antrenorul de volei Mircea Spătăcean își invită foștii elevi de la Clubul Sportiv Școlar nr. 2 Baia Mare la un meci al amintirilor. La eveniment vor participa foști juniori ai clubului băimărean din perioada 1979-1988. Printre ei se vor afla și componenți ai generației care a cucerit titlurile naționale la juniori II și juniori I în 1987 și 1988, sub comanda reputatului tehnician.

La invitația antrenorului Mircea Spătăcean au răspuns, printre alții, Șt. Reisfeld, R. Pricop, A. Nagy, Șt. Rusznyak, G. Câmpean, G. Albișoru, B. Szilagyi, C. Agârbiceanu sau D. Crăciun. Nu vor lipsi nici actualii antrenori ai echipei Știința Explorări, Marius Botea și Sorin Pop.

Meciul amintirilor se va desfășura sâmbătă, 18 mai, la ora 10, în sala de sport a Școlii Gimnaziale “Dimitrie Cantemir” din Baia Mare și va fi urmat, la ora 14.30, de o agapă prietenească.

Antrenorul Mircea Spătăcean are în palmares nu mai puțin de șapte titluri de campion național, două cu juniorii de la CSȘ 2 Baia Mare, unul cu “U” Explorări Baia Mare, două cu Elcond Zalau și două cu Deltacons Tulcea.

Marius CÎMPIAN

foto css2baiamare.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here