MARAMUREȘ – Materialele de construcții, la mare căutare! Doi tineri, cercetați pentru furt de… glet

668

Ne-am obișnuit să afirmăm că, în România, se poate fura orice. Telefoanele mobile și portmoneele rămân în top, însă nu sunt departe nici bicicletele, laptopurile sau… sticlele de alcool. Mai puțin obișnuit, însă, este să afli că unii evită să intre în magazinele specializate în comercializarea de materiale de construcții, preferând să se servească singuri, de la alții.

Este și cazul a doi tineri care au furat atâția saci de glet cât le-au permis brațele. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au identificat doi tineri din Baia Mare bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt. Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la comiterea faptei la începutul lunii mai. Activităţile de cercetare şi investigare au relevat că persoane necunoscute au pătruns în curtea unei societăţi comerciale de pe strada Electrolizei din municipiu de unde au sustras 17 saci de glet precum şi alte materiale de construcţii.

“Cei doi tineri de 19 şi 20 de ani, identificaţi de poliţişti, sunt acum cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsuri legale”, a explicat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here