MARAMUREȘ – Femeie prinsă în flagrant în timp ce vindea droguri

233

O femeie de 33 de ani a fost prinsa pe raza municipiului Baia Mare în timp ce vindea unui bărbat substanțe interzise. Oamenii legii au făcut și o percheziție domiciliara, fiind găsite 200 de plicuri de substanțe interzise, telefoane mobile și bani suspectați ca ar proveni din activități infracționale.

Inițial femeia a fost reținută pentru 24 de ore, după care instanta a dispus măsura arestului la domiciliu.

“La data de 17 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj Napoca – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş și procurorii D.I.I.C.O.T. au organizat şi realizat o acţiune de destructurare a unei reţele infracţionale, specializată pe comercializarea de substanţe susceptibile a produce efecte psihoactive.

Astfel, a fost prinsă în flagrant o femeie, în timp ce oferea spre vânzare unui bărbat mai multe plicuri cu substanţe interzise. În continuarea cercetărilor, pentru documentarea activităţii infracţionale a persoanei în cauză şi a unui bărbat bănuit că face parte din reţeaua infracţională, poliţiştii au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, la locuinţa acestora.

În urma percheziţiei, au fost găsite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor aproape 200 de plicuri ce conţineau substanţe interzise, telefoane mobile şi o sumă de bani bănuită a proveni din activităţi infracţionale”, a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

În cursul zilei de ieri, în baza probatoriului administrat de către poliţişti, procurorul D.I.I.C.O.T. a dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului în cauză. Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul unui criminalist şi a luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Maramureş. Cercetările continuă, sub aspectul comiterii infracţiunii de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here