MARAMUREŞ – Două furturi din locuinţe, doi autori identificaţi de poliţişti

452

Activităţile de cercetare şi documentare efectuate de poliţiştii din Botiza cu privire la trei furturi din locuinţe, sesizate în perioada 25 – 29 ianuarie, au dus la identificarea a doi localnici bănuiţi de comiterea lor.

Verificările poliţiştilor au relevat că cei doi bănuiţi, în vârstă de 39 respectiv 40 de ani, au pătruns în două imobile a căror proprietari au fost plecaţi în străinătate şi într-un imobil aflat în construcţie, de unde au sustras bunuri electrocasnice estimate la valoarea de aproximativ 9.000 de lei. Bunurile sustrase au fost recuperate aproape integral şi restituite părţilor vătămate.

Şi poliţiştii din Băiţa de sub Codru au identificat, în urma cercetărilor efectuate, un tânăr din localitate, bănuit că a pătruns prin efracţie într-o anexă a gospodăriei unei femei de 68 de ani, de unde a sustras produse alimentare şi băuturi alcoolice în valoare de 400 de lei.

“În ambele cazuri, poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanelor identificate”, au explicat reprezentanţii IPJ Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here