MARAMUREȘ – Crește numărul cazurilor de gripă din școli

424

Crește numărul cazurilor de gripă din școlile din Maramureș. Inspectoratul Școlar Județean Maramureș monitorizează și raportează, zilnic, Ministerului Educației și Cercetării starea de sănătate a elevilor din județ, ținându-se legătura cu Direcția de Sănătate Publică Maramureș.

Potrivit anunțului oficial făcut de către autorități, în acest moment, la nivelul județului Maramureș sunt 20 cazuri de gripă clinică, la mai multe unități de învățământ. Este vorba despre Grădinița cu Program Prelungit ,,Otilia Cazimir” Baia Mare, Grădinița cu program Prelungit Nr. 30 Baia Mare, Grădinița cu program Prelungit Nr. 10 Baia Mare, Școala Gimnazială ,,George Coșbuc” Baia Mare, Școala Gimnazială Nr. 18 Baia Mare, Școala Gimnazială ,,Lucian Blaga” Baia Mare și Școala Gimnazială ,,Avram Iancu” Baia Mare.

„Dat fiind faptul că la Școala Gimnazială ,,George Coșbuc” Baia Mare au fost confirmate 3 cazuri de gripă în aceeași clasă, s-a decis suspendarea temporară a cursurilor la clasa I A, în perioada 12.02.2020-14.02.2020. De asemenea, la Școala Gimnazială ,,Lucian Blaga” Baia Mare au fost confirmate 3 cazuri de gripă în aceeași clasă și s-a decis suspendarea temporară a cursurilor la clasa I C, în perioada 13.02.2020-14.02.2020”, arată ISJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here