ACTUALIZARE 2 – ALERTĂ – Bărbat găsit mort lângă podul Republicii din Baia Mare

938

O persoană decedată a fost găsită în râul Săsar, în zona podului Bulevardul Republicii din Baia Mare. La această oră (ora 10.00) intervin pompierii maramureşeni, care scot la mal persoana decedată. Nu se cunosc deocamdată cauzele decesului.

Nu este singurul caz de acest gen din acest an. Din râul Săsar au fost scoase şi alte persoane găsite decedate, fiind în general vorba de persoane fără adăpost care îşi găsesc sfârşitul în apele acestui râu care traversează municipiul reşedinţă de judeţ.

ACTUALIZARE – “Poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUAU 112 că, în râul Săsar, pe raza municipiului Baia Mare, a fost găsit un bărbat decedat. Poliţiştii desfăşoară cercetări pentru identificarea acestuia şi stabilirea circumstanţelor în care a decedat”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Cadavrul a fost găsit pe partea dinspre fostul complex Aurora, peste râul Săsar de RFN. Pompierii au ridicat cadavrul şi l-au predat celor de la Medicină Legală. Urmează să se facă necropsia, pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs decesul.

ACTUALIZARE 2 – Oamenii legii nu exclud varianta ca bărbatul să fie tot un om al străzii, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul din luna septembrie. Conform informaţiilor, la examinarea exterioară a cadavrului, nu au fost găsite urme de violenţă.

Dragos HOJDA, AxaNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here