Logitech a lansat tastatura G512 si un nou model de switch-uri

528

Logitech a lansat acum cateva zile o noua tastatura intitulata G512. Este o tastatura mecanica adresata gamerilor cu design inspirat de la modelele celebre G413 si G513. Este disponibila cu 3 variante de switch-uri inclusiv cu noile modele GX Blue.

Tastatura este iluminata RGB avand tehnologia LIGHTSYNC exclusiva pe echipamentele Logitech. Are 4 zone de iluminare si se poate sincroniza cu iluminarea de la alt produs Logitech.

Tastatura are baza din aluminiu 5052, este subtire, are un port USB 2.0 si Numepad. Personal imi place cum arata, insa nu palm rest nu strica.

“Suntem încântați să oferim mai multe opțiuni jucătorilor”, menționează Ujesh Desai, vicepreședinte și manager general la Logitech Gaming. “Cu ajutorul a trei opțiuni diferite de switch-uri mecanice, disponibile pentru tastaturile Logitech G512 și G513, gamerii pot alege tipul dorit de switch-uri și experiența preferată de utilizare”.

Tastatura este disponibila cu switch-uri Tactile, Linear si GX Blue. Va costa 599 lei, iar in varianta cu swithc-uri GX Blue va costa 829 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here