LIGA FLORILOR – Înfrângere categorică pentru CS Minaur la Brașov. Băimărencele vor scăpa totuși de baraj

503

Două înfrângeri categorice au înregistrat azi în deplasare echipele de handbal ale Clubului CS Minaur. Primii au intrat în scenă băieții care au pierdut cu 32-26 cu CSM Bacău, pentru ca mai apos fetele să fie înfrânte de Corona Brașov cu 28-21.

Chiar dacă mai încă două meciuri de foc până la terminarea campionatului (în deplasare cu HC Zalău și acasă cu CSM Slatina), băimărencele au șanse extrem de mari de a evita barajul pentru menținerea în Liga Florilor. Minaur (28 p) nu mai poate fi depășită de Universitatea Cluj  (12p) și, în mod normal, nici de CSM Slatina (26p). Oltencele stau în ultima etapă, pentru ca în runda următoare să se deplasaze la Râmnicu Vâlcea, unde SCM va sărbători cucerirea titlului, dacă va bate pe CSM Slatina.

Corona Brașov – CS Minaur Baia Mare 28-21 (16-8)

Marcatoare S. Târcă 10 (1 din 7m), Dmitrovic 5 (3 din 7m), Ciuciulete 2, Neagu 3 (2 din 7m), Bucur 1, Vetkova 1 , Lopătaru 4, Ciolan 1 / Lisewska 6 (2 din 7m), Burlachenko 2, Popescu 4, Orșivschi 2, Shteriova 1, Polocoșer 1, Seraficeanu 1, Tecar 4 (1 din 7m).

Aruncări de la 7m 6-3 (transformate 5-3, a ratat S. Târcă). Minute de eliminare 2-2 (Agrigoroaie / Polocoșer).

Având neapărată nevoie de victorie pentru a prinde un loc de cupă europeană la finalul sezonului, brașovencele nu au dat nicio șansă băimărencelor în acest meci. Istoria jocului s-a scris încă din prima repriză (16-8), în care Sorina Târcă (Corona) a oferit un adevărat recital reușind să marcheze 8 goluri. Ca o palidă consolare, Minaur a câștigat repriza a doua (13-12), dar acest lucru nu prea contează nici măcar pentru statistică.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here